Over BXL

BXL Adviesgroep is een professioneel advieskantoor met 2 enthousiaste Erkend Financieel Adviseurs. Een persoonlijke en flexibele dienstverlening staat bij ons centraal.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het adviseren en bemiddelen in verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Verder geven wij hypotheekadvies en kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag of aanpassing van een hypotheek. Wij bieden ook diverse administratieve diensten aan.

Samen hebben wij ruim 30 jaar werkervaring in de financiële branche. BXL Adviesgroep is hoofdzakelijk actief in Ede, Veenendaal en omgeving. Wij beschikken over een netwerk van zakenpartners. Ieder heeft zijn eigen expertise. Het netwerk bestaat onder andere uit accountants, pensioenspecialisten, makelaars, advocaten, notarissen en mediators.

De adviseurs van BXL Adviesgroep zijn Wim Lodder en René Baars. Hieronder stellen zij zich graag aan u voor.

Mijn naam is Wim Lodder. In Elst/Veenendaal ben ik opgegroeid. Ik woon nu in Ede en heb daar een kantoor aan huis. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de financiële branche. In deze jaren heb ik, zowel in loondienst als zelfstandig, ruime ervaring opgedaan op het gebied van schade-, levensverzekeringen, hypotheken, het verzorgen van administraties (particulier en kleinzakelijk) en risico analyses voor bedrijven. Vanzelfsprekend beschik ik over de verplichte WFT diploma's om te kunnen/mogen adviseren op deze vakgebieden. Verder ben ik Erkend Financieel Adviseur en heb ik in 2009 een Risicomanagement opleiding voor bedrijven gevolgd en deze succesvol afgerond. Door alle opgedane kennis en jarenlange ervaring kan ik zowel bedrijven als particulieren op een breed gebied van deskundig advies voorzien. Het opbouwen van een langdurige relatie met de cliënt is wat ik nastreef. Periodiek contact en goed onderhoud zijn hierbij vanzelfsprekend! 

Mijn naam is René Baars. Ik ben opgegroeid en woonachtig in Veenendaal. Na mijn middelbare school heb ik de HBO opleiding Management, Economie en Recht afgerond. Gedurende mijn opleidingen heb ik bij diverse banken en verzekeraars gewerkt. Na afronding van mijn HBO opleiding had ik contact met Wim Lodder. Hij was de financieel adviseur van mijn ouders en was net een eigen kantoor gestart. Ik kreeg de kans om bij hem te komen werken. In die jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Na ruim 3 jaar ben ik overgestapt naar Sibbing & Wateler in Veenendaal. Daar kon ik mij verder ontwikkelen op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Na bijna 7,5 jaar ben ik samen met Wim Lodder gestart met BXL Adviesgroep. Door mijn vorige banen heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken. Uiteraard beschik ik over de verplichte WFT diploma's om goed te kunnen adviseren. Daarnaast ben ik ook Erkend Financieel Adviseur. Hierdoor kan ik u op een breed vlak van vakkundig advies voorzien. Mijn kennis en ervaring wil ik graag gebruiken om particulieren en bedrijven te helpen op financieel gebied.